topbar

Top Financen laskufaktoroinnin ja yrityslainojen asiakasmäärät räjähtivät Coronaviruksen aiheuttaman taloudellisen stressin myötä

19.03.2020 00:00

Vaikka Koronavirus (COVID-19) on pakottanut suurimman osaa Suomesta etätöihin ja evakkoon taudin vauhdin hillitsemisen puolesta ja monet, varsinkin pienyritykset ovat joutuneet kärsimään asiakaskadosta, se näyttäytyy positiivisena merkkinä Top Financen rahoitustuotteille ja niitä mahdollistaville ohjelmistoille.

”Olemme osaltamme iloisia voidessamme auttaa suomalaista yrittäjää saatavien nopeamman saamisen osalta, varsinkin kun suurin osa sijoittajistamme on yhtä lailla suomalainen piensijoittaja tai -yrittäjä. Uusien Factoring-asiakkaiden määrä kymmenkertaistui viikossa normaalista.”, kertoo toimitusjohtaja Mikael Kylätie innoissaan.

”Me olemme jo vuosia tarjonneet työntekijöille vapautta tehdä etätöitä haluaminaan aikoina, joten Koronavirus ei muuttanut meidän toimintatapojamme, vaikka toimistot ovatkin tällä hetkellä lähes tyhjinä. Kaikille työntekijöille on tarjolla myös parhaat mahdolliset yksityiset sairaanhoidon palvelut, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös tällaisella hetkellä.”, jatkaa Kylätie.

”Nyt jos koskaan on oikea aika siirtyä digitaalisiin ratkaisuihin ja palveluiden toimittamiseen, jonka takia meitä on lähestytty useilla projekteilla, jolla autamme esimerkiksi ravintola-alan yrittäjiä myymään ja toimittamaan palvelut suoraan omin voimin. Olemassaolevat järjestelmät ovat pääsääntöisesti liian pitkällisiä projekteja nopean reagoinnin tilanteissa, kuten nyt viruksen kanssa.”, kertoo konsernin CTO Markus Sandelin.

Top Finance kannustaakin useampia sijoittajia tutustumaan yrityksen tarjontaan ja turvallisiin tuottoihin, jotta voimme jatkaa kotimaan yrittäjien auttamista palveluiden muodossa.