Top Finance myy fintech omistuksensa Lendiron Group:lle

Top Finance on sopinut toimivan johdon kanssa järjetselystä, josssa se myy omistamansa pankki- ja rahoitussektoria palvelevan ohjelmistotalon Nettitieto Oy:n sekä King Muffin Oy:n osakkeet Lendiron Group Oy:lle. Yritysjärjestelyn tavoitteena on vahvistaa Top Finance:n mahdollisuuttaa vastata kasvavaan kysyntään Suomalaisten yritysten rahoittamisessa Ameron yrityslaina tuotteen avulla.

Kaupalla on positiivinen vaikutus Top Financen liikevaihto- ja tulosennusteisiin kuluvalla tilikaudella. Olemme jo Joulukuusta lähtien kasvattaneet Ameronin lainanantoa ja saimme loppuvuodesta 2020 myönnettyä rahoitusta jo yli miljoona euroa. Alkuvuosi 2021 on jatkunut vahvana ja neuvottelemme toiminnan kasvattamisesta Ruotsalaisen rahoittajan kanssa.

Lendiron Group on suomalainen finanssi teknologian edelläkävijä. Yhtiön 50 asiantuntijaa palvelevat rahoitus- ja kaupan alan yrityksiä kansainvälisesti. Yhtiön päätuotteet ovat rahoitusjärjestelmät sekä maksupäätteiden pilvipalvelut missä meillä on yksinoikeussopimus Casion kanssa. Rahoitusjärjestelmien osalta olemme Suomessa markkinajohtaja. Rahoitusjärjestelmän (Lendiron platform) kautta on kulkenut yli 6 miljardia euroa ja sen avulla tehdään vuosittain yli 2 miljoonaa rahoitus-, laina- ja osamaksusopimusta.

Uutiset